• Openingstijden
  Dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 16.00 uur
   
  Informatie
  Telefoonnummer: 06-18145079
  E-mailadres: lytsbotniahiem@gmail.com
   
  Plusboerderij Lyts Botniahiem
  Trekwei 8d
  9104 AB  DAMWÂLD

   
 •  
  Nieuws

  Koffiemorgen komt te vervallen
  07 december 2017
  I.v.m. een bezoek aan de kerstmarkt is Plusboerderij Lyts Botniahiem op woensdag 13 december a.s. gesloten. De geplande koffieochtend komt
  daarom te vervallen.
                                                                  

  Vakantie
  02 augustus 2017
  Nije wike binne wy d'r op tiisdei 8, woansdei 9 en tongersdei 10 augustus net y.f.m. fakânsje. Fanôf 15 augustus binne wy d'r wer. Eltsenien in fijne fakânsje tawinske!!!


  Koningsdag 27 april zijn wij gesloten
  19 april 2017

  Fleuriche Peaskedagen
  14 april 2017

  Start kofjemoarnen
  13 april 2017
  Volgende week starten de "kofjemoarnen." U bent allemaal van harte welkom!


  Workshop Vogelhuisje timmeren
  23 februari 2017


  De workshop Vogelhuisje timmeren was vorige week een groot succes. Onder deskundige begeleiding werden de huisjes in elkaar gezet. Daarna mochten ze worden geverfd en kon iedereen zich creatief uitleven. Het resultaat was een prachtig, kleurig en fleurig "vogelvilla dorp!"

  De vogelhuisjes zijn ook te koop bij Lyts Botniahiem. Kleur: donkergroen of donkergroen met wit vogeltje. Prijs: 9,95 euro p.st.

  Kerstbuffet, bingo en vakantie
  23 december 2016
  Ons doorstart-jaar 2016 werd gisteravond afgesloten met een gezamenlijk stamppot buffet voor alle deelnemers, vrijwilligers en de fam. de Jong. Voorafgaand was er een gezellige bingo, door de deelnemers omgedoopt tot “pinda-bingo”, aangezien er bij gebrek aan bingorondjes er zoute pinda’s op de bingokaarten werden gelegd! Na een paar gezellige uurtjes gingen de aanwezigen met een volle maag én een kerstpakket weer naar huis.  Met de Feestdagen gaan de deuren van Plusboerderij 2 weken dicht. Wij zijn er weer vanaf dinsdag 10 januari 2017. Graag wensen wij iedereen heel Fijne Kerstdagen en een bijzonder Gelukkig en Gezond 2017 toe!!!
   
     
   

  Kerstpakketten
  22 december 2016
  Voor onze buren van NME-centrum “de Klyster” mocht Lyts Botniahiem dit jaar de kerstpakketten verzorgen. Er werd gekozen voor een praktische jutetas met opdruk van het logo van “de Klyster”, gevuld met Fairtrade en eerlijke lekkernijen. Onze bijdrage bestond uit een potje van onze zelfgemaakte jam, een pindakrans voor de vogeltjes en een jaarkalender 2017 van Botniahiem. De pakketten werden gisteren tijdens de kerstbijeenkomst van het NME-centrum uitgedeeld en vielen zeer in de smaak!

  Gezellige kerstworkshop
  21 december 2016
  Gistermiddag hebben de deelnemers van de plusboerderij, samen met enkele andere dames, een bijzonder gezellige middag gehad. Onder deskundige begeleiding werd er door allemaal een prachtig tafelstuk voor de kerst gemaakt en wat waren ze goed gelukt!

  Plusboerderij Lyts Botniahiem was aanwezig op Alvestêdefair
  18 december 2016
  Afgelopen zaterdag 10 december waren wij met een stand aanwezig op de Alvestêdefair op het Vrijhof in Ferwert. Hilda was woensdagavond 14 december j.l. zelfs te zien in “Hea” bij Omrop Fryslân! De fair werd druk bezocht en was erg gezellig. De zelfgemaakte jam vond gretig aftrek en er zijn folders uitgedeeld en er is druk genetwerkt. Een mooie promotie voor de Plusboerderij!
   


 •  
  Activiteiten

  Start kofjemoarnen
  13 april 2017

  Workshop Vogelhuisje timmeren
  14 februari 2017


  Op dinsdagmiddag 14 februari a.s. organiseert Plusboerderij Lyts Botniahiem een workshop “vogelhuisje timmeren” onder deskundige begeleiding. 


  De workshop begint om 13.30 uur en de kosten zijn 5 euro p.p., inclusief alle materialen en koffie/thee met iets lekkers. Je kunt je opgeven via de mail (lytsbotniahiem@kpnmail.nl) of telefonisch tijdens openingstijden op (0511)-401534. Er is beperkt plaats, dus meld je snel aan!


  Kerstworkshop
  20 december 2016
  Op dinsdagmiddag 20 december a.s. is er een kerstworkshop (bloemschikken) in de kantine van Lyts Botniahiem. Onder deskundige begeleiding kunt u een tafelstuk maken voor de kerst. Kosten voor deelname bedragen € 15,- p.p. inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. Opgeven kan tijdens kantooruren bij de plusboerderij, tel. : (0511) 401534, of per mail: lytsbotniahiem@kpnmail.nl  Aangezien er beperkt plaats is geldt: vol=vol! 
   
   

  Plusboerderij Lyts Botniahiem op Alvestêdefair aanwezig
  10 december 2016
  A.s. zaterdag 10 december a.s. staan wij van 17.00-21.00 uur op de Alvestêdefair op het Vrijhof in Ferwert. Natuurlijk nemen wij folders mee en onze zelfgemaakte jam, maar u kunt bij ons op deze fair ook terecht voor Friese souvenirs. Kom allemaal een kijkje nemen op deze gezellige fair!
   
   


Webdesign verzorgd door © Aksint